error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

A. Wendt is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om passende kostenplaatjes te bekijken van accountants in Zwijndrecht laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over A. Wendt uit Zwijndrecht? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? A. Wendt kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige boekhouding ben je aan het juiste adres.

Meer over deze accountant

A. Wendt is geopend op 07-11-2008 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 24446362. Ook vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant die minst goedkoop is. Om deze reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de kosten. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

Vele boekhouders willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

A. Wendt
  • Opera 27, 3335EG, Zwijndrecht
  • 06-51776206
Branche
Boekhouder
KVK
24446362
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
07-11-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders