error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat A. Visser Administraties of een andere boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van bedrijven in de omgeving van Rhoon.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van A. Visser Administraties uit Rhoon. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? A. Visser Administraties doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer informatie over dit bedrijf

A. Visser Administraties is geopend op 01-05-2010 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 24495868. Tot slot vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een bedrijf die het duurst is. Om deze reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

A. Visser Administraties
  • Mosselbank 14, 3162VH, Rhoon
  • 010 4101017
Branche
Boekhouder
KVK
24495868
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2010
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders