A. Visser Administraties is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud specialisten in de regio van Rhoon laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over A. Visser Administraties uit Rhoon? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? A. Visser Administraties doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele administratie hoef je niet verder te zoeken.

Over dit bedrijf

A. Visser Administraties is geopend op 01-05-2010 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 24495868. Tot slot zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere dingen mee in je keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze partners een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.