error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

A. van Willengen is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om goede kostenplaatjes te bekijken van administratie experts in de regio van Amsterdam laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

hier alle details en reviews van A. van Willengen uit Amsterdam. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? A. van Willengen neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze accountant

A. van Willengen is opgericht in 01-09-2012 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 55934285. Daarnaast zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor een bedrijf met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

A. van Willengen
  • Soestdijkstraat 141, 1107HC Amsterdam
  • 020 6651812
Branche
Boekhouder
KVK
55934285
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders