A. van Seters is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de financiën.

Vul het formulier in en krijg kosteloze prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Spijkenisse.

Meer over dit administratiekantoor

A. van Seters is geopend op 15-10-2014 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 61706787. Tot slot zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van A. van Seters uit Spijkenisse. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede accountant voor nodig? A. van Seters kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze andere expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Wel raden we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.