error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

A. van Seters is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van bedrijven in de omgeving van Spijkenisse.

Meer weten over A. van Seters uit Spijkenisse? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? A. van Seters regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

A. van Seters is geopend op 15-10-2014 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 61706787. Ook vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

Sommige accountants willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte uit te brengen.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

A. van Seters
  • Laurierdonk 48, 3206BZ, Spijkenisse
  • 0181 785144
Branche
Boekhouder
KVK
61706787
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-10-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders