A van Dongen Advies en Ondersteuning is een administratie expert die jou kan helpen met de financiën.

Vul jouw wensen in en krijg gratis voorstellen van boekhouders in de omgeving van Brunssum.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze accountants een juiste offerte uitbrengen.

Informatie over deze accountant

A van Dongen Advies en Ondersteuning is opgericht in 01-01-2001 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 14127929. Ook zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Meer weten over A van Dongen Advies en Ondersteuning uit Brunssum? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? A van Dongen Advies en Ondersteuning neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze meerdere specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.