error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

A van Dongen Advies en Ondersteuning is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om passende kostenplaatjes te bekijken van boekhoud specialistes in de regio van Brunssum laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over A van Dongen Advies en Ondersteuning uit Brunssum? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? A van Dongen Advies en Ondersteuning kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over administratiekantoor

A van Dongen Advies en Ondersteuning bestaat al sinds 01-01-2001 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 14127929. Tot slot zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor het administratiekantoor die minst goedkoop is. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere factoren mee in jouw keuze.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er binnen 12 maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

A van Dongen Advies en Ondersteuning
  • P.C.Hooftstraat 16, 6445CK, Brunssum
  • 045 5258013
Branche
Boekhouder
KVK
14127929
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders