error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

A. van der Weijde - Administratiekantoor is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van accountants in de regio van Dordrecht.

Meer weten over A. van der Weijde - Administratiekantoor uit Dordrecht? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? A. van der Weijde - Administratiekantoor kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete administratie zit je hier goed.

Informatie over deze boekhouder

A. van der Weijde - Administratiekantoor is opgericht in 01-03-2008 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 24432722. Ook zie je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze accountants een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

A. van der Weijde - Administratiekantoor
  • Prunuslaan 11, 3319HS, Dordrecht
  • 06-47672993
Branche
Boekhouder
KVK
24432722
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders