Erachter komen wat A. van der Weijde - Administratiekantoor of een vergelijkbare boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van accountancy kantoren in Dordrecht laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Tarieven

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de kosten. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

Vele accountants willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er binnen een jaar uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Meer over dit bedrijf

A. van der Weijde - Administratiekantoor is opgericht in 01-03-2008 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het KVK-nummer: 24432722. Ook vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Meer weten over A. van der Weijde - Administratiekantoor uit Dordrecht? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? A. van der Weijde - Administratiekantoor neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze meerdere specialismes waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.