error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

A. van der Kuijl boekhouding is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Om goede prijsvoorstellen te bekijken van accountants in de regio van Alblasserdam laat je jouw wensen achter in het formulier.

Zie hier alle details en reviews van A. van der Kuijl boekhouding uit Alblasserdam. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? A. van der Kuijl boekhouding neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over administratiekantoor

A. van der Kuijl boekhouding bestaat al sinds 05-10-2015 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het KVK-nummer: 64348784. Ook vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een accountant met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Wel raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een juiste offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

A. van der Kuijl boekhouding
  • Oude Lijnbaan 16, 2951AJ, Alblasserdam
  • 06-42441004
Branche
Boekhouder
KVK
64348784
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
05-10-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders