error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat A. van Dedem of een soortgelijke administrateur voor jouw kan betekenen?

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van boekhouders in de regio van Zeist.

Zie hier alle details en reviews van A. van Dedem uit Zeist. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? A. van Dedem kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze boekhouder

A. van Dedem is opgericht in 01-01-2003 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 30253016. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

A. van Dedem
  • Oude Woudenbergse Zandweg 36, 3707AN, Zeist
  • 030 6919912
  • annemiek@vandedem-demon.nl
Branche
Boekhouder
KVK
30253016
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2003
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders