Erachter komen wat A. van Dedem of een vergelijkbare accountant voor je kan betekenen?

Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van accountancy kantoren in de regio van Zeist laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Tarieven

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch raden we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

Sommige boekhouders willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze partners een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Over deze boekhouder

A. van Dedem bestaat al sinds 01-01-2003 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 30253016. Tot slot vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

hier alle gegevens en reviews van A. van Dedem uit Zeist. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? A. van Dedem neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze andere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.