error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat A. Sterenberg Debiteuren en Financiële Administratie of een andere boekhouder voor je kan doen?

Vul het formulier in en krijg gratis offertes van bedrijven in de buurt van Oentsjerk.

Meer weten over A. Sterenberg Debiteuren en Financiële Administratie uit Oentsjerk? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? A. Sterenberg Debiteuren en Financiële Administratie kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over accountancykantoor

A. Sterenberg Debiteuren en Financiële Administratie is geopend op 16-09-2013 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 58750932. Ook vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave op te sturen.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er binnen een jaar uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

A. Sterenberg Debiteuren en Financiële Administratie
  • De Jister 26, 9062HJ, Oentsjerk
  • 06-22390029
Branche
Boekhouder
KVK
58750932
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
16-09-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders