error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

A. Stegeman Administratiekantoor is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de financiën.

Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van bedrijven in de buurt van Amsterdam.

Meer weten over A. Stegeman Administratiekantoor uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? A. Stegeman Administratiekantoor kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

A. Stegeman Administratiekantoor is geopend op 02-01-2006 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 34240554. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuze.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze partners een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

A. Stegeman Administratiekantoor
  • Nicolaas Witsenkade 46B, 1017ZV, Amsterdam
  • 020 6220180
Branche
Boekhouder
KVK
34240554
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
02-01-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders