A. Schellekens Administratie en Advies is een administratie specialist die jou kan helpen met de administratie.

Om passende kostenplaatjes in te zien van boekhoud specialisten in de regio van Haaren laat jij jouw details achter in het formulier.

Zie hier alle details en reviews van A. Schellekens Administratie en Advies uit Haaren. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? A. Schellekens Administratie en Advies kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige boekhouding kan je hier terecht.

Meer informatie over deze accountant

A. Schellekens Administratie en Advies is opgericht in 01-01-2009 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 17239411. Ook zie je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.