error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

A. Schellekens Administratie en Advies is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van bedrijven in de omgeving van Haaren.

Meer weten over A. Schellekens Administratie en Advies uit Haaren? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? A. Schellekens Administratie en Advies neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze andere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over dit bedrijf

A. Schellekens Administratie en Advies is geopend op 01-01-2009 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 17239411. Daarnaast vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor de boekhouder met het hoogste tarief. Om deze reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Sommige accountants willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen een jaar uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

A. Schellekens Administratie en Advies
  • Koningstraat 7, 5076EW, Haaren
  • 0411 622204
Branche
Boekhouder
KVK
17239411
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2009
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders