error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

A. Saad is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte offertes in te zien van accountants in Hilversum laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over A. Saad uit Hilversum? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? A. Saad neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele administratie ben je aan het juiste adres.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

A. Saad is opgericht in 01-09-2012 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 55968864. Ook vind je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

A. Saad
  • Neuweg 423, 1215JB, Hilversum
  • 06-45722494
Branche
Boekhouder
KVK
55968864
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2012
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders