error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat A & S Services of een andere administrateur voor je kan doen?

Om passende offertes in te zien van boekhoud ondernemers in de buurt van Alkmaar laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

hier alle gegevens en reviews van A & S Services uit Alkmaar. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? A & S Services neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer informatie over deze boekhouder

A & S Services is opgericht in 01-01-1999 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 37083718. Daarnaast zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een accountant die minst goedkoop is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Sommige administratiekantoren willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze partners in staat een juiste offerte uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er binnen 12 maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

A & S Services
  • Simon Carmiggeltstraat 5, 1822MA, Alkmaar
  • #N/A
Branche
Boekhouder
KVK
37083718
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders