A & S Services is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de financiën.

Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van accountants in de regio van Alkmaar.

Meer weten over A & S Services uit Alkmaar? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? A & S Services kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over deze accountant

A & S Services bestaat al sinds 01-01-1999 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 37083718. Ook vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor de boekhouder met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Wel bevelen we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.