error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

A & S Administratie & Support is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van administratiekantoren in de buurt van Beekbergen.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van A & S Administratie & Support uit Beekbergen. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? A & S Administratie & Support doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over accountancykantoor

A & S Administratie & Support is geopend op 01-01-2011 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 51547120. Tot slot zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor de boekhouder met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen 12 maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

A & S Administratie & Support
  • Hagenweg 8, 7361BP, Beekbergen
  • 06-51287798
Branche
Boekhouder
KVK
51547120
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders