error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

A. Pas Administratiekantoor is een administratie expert die jou kan assisteren met de administratie.

Om goede prijsvoorstellen te bekijken van accountants in de regio van Deventer laat jij jouw details achter in het formulier.

Meer weten over A. Pas Administratiekantoor uit Deventer? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? A. Pas Administratiekantoor neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele administratie ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over dit bedrijf

A. Pas Administratiekantoor bestaat al sinds 09-06-2016 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 66212065. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant die de meeste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Vele bedrijven willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze bedrijven in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

De meeste mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

A. Pas Administratiekantoor
  • Tjoenerstraat 15, 7416XK, Deventer
Branche
Boekhouder
KVK
66212065
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
09-06-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders