A & M Administratie- en Adviesbureau B.V. is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze offertes van boekhouders in de regio van Amersfoort.

Meer weten over A & M Administratie- en Adviesbureau B.V. uit Amersfoort? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? A & M Administratie- en Adviesbureau B.V. regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over dit bedrijf

A & M Administratie- en Adviesbureau B.V. is opgericht in 13-12-1991 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 30105313. Tot slot zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Toch adviseren we je om niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

De meeste accountants willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er binnen een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.