error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat A. Leeuwis Administratie en Advies of een andere accountant voor jouw kan betekenen?

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van accountants in de buurt van Giessenburg.

Meer weten over A. Leeuwis Administratie en Advies uit Giessenburg? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? A. Leeuwis Administratie en Advies neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete administratie kan je hier terecht.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

A. Leeuwis Administratie en Advies is opgericht in 01-06-2016 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 66207347. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

Vele administratiekantoren willen alle informatie via mail geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een passende offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

A. Leeuwis Administratie en Advies
  • Doetseweg 11A, 3381KE, Giessenburg
  • 0184 651308
Branche
Boekhouder
KVK
66207347
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders