error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

A. Leenstra Administratie en Advies is een administratie specialist die jou kan helpen met de financiën.

Om goede offertes te ontvangen van administratie bedrijven in de omgeving van Warten laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

hier alle gegevens en reviews van A. Leenstra Administratie en Advies uit Warten. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? A. Leenstra Administratie en Advies kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Over dit bedrijf

A. Leenstra Administratie en Advies bestaat al sinds 04-03-2003 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 01099226. Tot slot zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

Wij begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in je beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze partners een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er binnen twaalf maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

A. Leenstra Administratie en Advies
Branche
Boekhouder
KVK
01099226
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
04-03-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders