error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

A-Kantoor is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Om passende kostenplaatjes te bekijken van administratie bedrijven in Utrecht laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van A-Kantoor uit Utrecht. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? A-Kantoor neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete administratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

A-Kantoor is geopend op 01-06-2004 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 65054008. Daarnaast vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Om deze reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

A-Kantoor
  • Europalaan 500unit W3.4, 3526KS, Utrecht
  • 030 6018800
  • www.a-kantoor.nl
  • info@a-kantoor.nl
Branche
Boekhouder
KVK
65054008
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-06-2004
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders