A-Kantoor is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de financiën.

Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van administratie bedrijven in de omgeving van Utrecht laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Over deze boekhouder

A-Kantoor bestaat al sinds 01-06-2004 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het KVK-nummer: 65054008. Ook zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Om een goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

hier alle details en reviews van A-Kantoor uit Utrecht. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? A-Kantoor regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Kosten

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Toch adviseren we je om niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Sommige boekhouders willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.