error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat A K L of een soortgelijke boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van bedrijven in de omgeving van Brunssum.

Zie hier alle details en reviews van A K L uit Brunssum. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? A K L neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze verschillende specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over administratiekantoor

A K L is geopend op 01-04-2013 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 57642508. Tot slot zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant met het hoogste tarief. Om deze reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Toch we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Vele administratiekantoren willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

A K L
  • Prins Hendriklaan 350, 6443AE, Brunssum
  • 045-7510899
  • schulteis18@ziggo.nl
Branche
Boekhouder
KVK
57642508
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders