error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

A & K is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de administratie.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van accountants in de buurt van Schoorl.

Meer weten over A & K uit Schoorl? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? A & K regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer over deze accountant

A & K bestaat al sinds 01-01-1997 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het KVK-nummer: 30138623. Tot slot zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor een bedrijf met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Toch we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

Vele boekhouders willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte voor te stellen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

A & K
Branche
Boekhouder
KVK
30138623
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1997
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders