error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

A. Jonker Administraties en Belastingen is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van boekhoud experts in Hoogeveen laat jij jouw details achter in het formulier.

hier alle gegevens en reviews van A. Jonker Administraties en Belastingen uit Hoogeveen. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? A. Jonker Administraties en Belastingen kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze verschillende expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over administratiekantoor

A. Jonker Administraties en Belastingen bestaat al sinds 01-10-2017 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 69904952. Tot slot vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere dingen mee in je beoordeling.

Vele bedrijven willen alle informatie via mail geleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

A. Jonker Administraties en Belastingen
  • De Zicht 6, 7908NE, Hoogeveen
  • 0528 251516
Branche
Boekhouder
KVK
69904952
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders