error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

A for Administration is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om goede prijsvoorstellen in te zien van boekhoud specialistes in de regio van Delft laat je jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over A for Administration uit Delft? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? A for Administration neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer over administratiekantoor

A for Administration bestaat al sinds 14-07-2010 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 50424319. Daarnaast vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

Sommige administratiekantoren willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze accountants in staat een passende offerte op te sturen.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

A for Administration
  • Marga Klompéstraat 10, 2614HN, Delft
  • #N/A
Branche
Boekhouder
KVK
50424319
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
14-07-2010
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders