error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

A-fair B.V. is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van boekhoud ondernemers in de regio van Rotterdam laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over A-fair B.V. uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? A-fair B.V. kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze andere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over deze bedrijfsadministrateur

A-fair B.V. is geopend op 10-03-2009 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 24455892. Tot slot zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor een bedrijf met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze accountants in staat een juiste offerte op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

A-fair B.V.
  • Sluisjesdijk 37Businessunit, 3011WD, Rotterdam
  • 010 2135656
Branche
Boekhouder
KVK
24455892
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
10-03-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders