error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

A F D IJsselland is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de omgeving van Dronten.

Meer weten over A F D IJsselland uit Dronten? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? A F D IJsselland kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over accountancykantoor

A F D IJsselland is geopend op 01-01-2016 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 65223152. Tot slot zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor het administratiekantoor met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze accountants in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

A F D IJsselland
  • De Drieslag 30Unit 1.11, 8251JZ, Dronten
  • 0321 386340
  • www.afdij.nl
Branche
Boekhouder
KVK
65223152
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2016
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders