A. de Visser Financiële Assistentie is een administratie expert die jou kan helpen met de financiën.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze voorstellen van accountants in de buurt van Kapelle.

Meer informatie over deze boekhouder

A. de Visser Financiële Assistentie is opgericht in 15-09-2004 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 20162396. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Om de goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een juiste offerte op te sturen.

Meer weten over A. de Visser Financiële Assistentie uit Kapelle? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? A. de Visser Financiële Assistentie kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze meerdere specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een accountant die het minst goedkoop is. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.