Meer informatie over wat A. de Jong en Zn. B.V. of een andere boekhouder voor jouw kan doen?

Om op maat gemaakte offertes te bekijken van boekhoud specialisten in de buurt van Amsterdam laat je jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over A. de Jong en Zn. B.V. uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? A. de Jong en Zn. B.V. kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale administratie zit je hier goed.

Informatie over dit administratiekantoor

A. de Jong en Zn. B.V. is geopend op 01-06-1928 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 33296536. Tot slot zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

De meeste administratiekantoren willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.