error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

A & C Consultants is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van bedrijven in de buurt van Rotterdam.

Meer weten over A & C Consultants uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? A & C Consultants kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze verschillende expertises zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over dit bedrijf

A & C Consultants bestaat al sinds 09-08-2002 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 24338185. Daarnaast zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Kosten

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

A & C Consultants
  • Veenmos 27, 3069AT, Rotterdam
  • 06-55324717
Branche
Boekhouder
KVK
24338185
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
09-08-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders