Ontdekken wat A. Bolhaar B.V. of een soortgelijke accountant voor jouw zaak kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang gratis voorstellen van accountants in de regio van Venlo.

Lees hier alle details en reviews van A. Bolhaar B.V. uit Venlo. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? A. Bolhaar B.V. regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze andere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over administratiekantoor

A. Bolhaar B.V. is geopend op 22-03-2005 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 12057250. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

Vele bedrijven willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.