error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

A. Blom Administratiekantoor B.V. is een administratie specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van boekhouders in de buurt van 't Zand.

Meer weten over A. Blom Administratiekantoor B.V. uit 't Zand? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? A. Blom Administratiekantoor B.V. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze verschillende expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Over deze boekhouder

A. Blom Administratiekantoor B.V. is geopend op 01-09-2005 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 52254658. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

Vele boekhouders willen alle informatie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze boekhouders een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

A. Blom Administratiekantoor B.V.
Branche
Boekhouder
KVK
52254658
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-09-2005
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders