error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

A & B Online is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van boekhoud experts in de regio van Amsterdam laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over A & B Online uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? A & B Online kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete administratie ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

A & B Online is geopend op 15-06-2004 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 34208590. Ook zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

Sommige accountants willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

A & B Online
  • tt. Vasumweg 31, 1033SB, Amsterdam
  • 020 4924883
Branche
Boekhouder
KVK
34208590
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
15-06-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders