Erachter komen wat A & B Consultants of een andere accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van administratiekantoren in de regio van Rotterdam.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor een bedrijf met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Toch adviseren we je om niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Informatie over deze accountant

A & B Consultants is opgericht in 01-05-1981 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 24150121. Daarnaast zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Zie hier alle details en reviews van A & B Consultants uit Rotterdam. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? A & B Consultants kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete boekhouding hoef je niet verder te zoeken.