A & B administratiekantoor is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om passende prijsvoorstellen te bekijken van accountants in de omgeving van Kudelstaart laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Over dit bedrijf

A & B administratiekantoor bestaat al sinds 01-08-2005 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 34231449. Ook vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

Meer weten over A & B administratiekantoor uit Kudelstaart? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? A & B administratiekantoor doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

De meeste bedrijven halen de kosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant die het minst goedkoop is. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

De meeste boekhouders willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene accountant werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.