error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

A & B administratiekantoor is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de administratie.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van boekhoud ondernemers in de omgeving van Kudelstaart laat je jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over A & B administratiekantoor uit Kudelstaart? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? A & B administratiekantoor kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze andere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over dit bedrijf

A & B administratiekantoor is opgericht in 01-08-2005 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 34231449. Daarnaast vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor een accountant met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

A & B administratiekantoor
  • Midvoordreef 5, 1433DH, Kudelstaart
  • #N/A
Branche
Boekhouder
KVK
34231449
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-08-2005
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders