error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat A B & A of een andere administrateur voor je kan doen?

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze offertes van bedrijven in de omgeving van Nieuw-Vennep.

Meer weten over A B & A uit Nieuw-Vennep? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? A B & A kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze meerdere expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over dit bedrijf

A B & A bestaat al sinds 11-04-1996 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 28071047. Tot slot zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een accountant met het hoogste tarief. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

Sommige administratiekantoren willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

A B & A
Branche
Boekhouder
KVK
28071047
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
11-04-1996
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders