error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat A@a Administraties of een soortgelijke accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Om passende prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud ondernemers in de omgeving van Utrecht laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van A@a Administraties uit Utrecht. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? A@a Administraties neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze andere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over dit bedrijf

A@a Administraties is opgericht in 01-03-2002 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 30181698. Daarnaast zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het beslissen.

De meeste accountants willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

A@a Administraties
Branche
Boekhouder
KVK
30181698
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-03-2002
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders