error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

6figures is een administratie expert die jou kan assisteren met de financi├źn.

Om goede kostenplaatjes te bekijken van accountancy kantoren in de omgeving van Eindhoven laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over 6figures uit Eindhoven? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? 6figures kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Over accountancykantoor

6figures bestaat al sinds 20-10-2016 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 67101402. Tot slot zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

6figures
Branche
Boekhouder
KVK
67101402
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
20-10-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders