4jp Holding BV is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de financiën.

Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van bedrijven in de omgeving van Wilnis.

Meer weten over 4jp Holding BV uit Wilnis? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? 4jp Holding BV kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Over dit bedrijf

4jp Holding BV is geopend op 20-12-1993 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 32056220. Daarnaast vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant die de meeste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Vele bedrijven willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.