error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

4 X.A. Groep B.V. is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Om goede prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud ondernemers in de omgeving van Moordrecht laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van 4 X.A. Groep B.V. uit Moordrecht. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? 4 X.A. Groep B.V. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige administratie ben je aan het juiste adres.

Meer over deze accountant

4 X.A. Groep B.V. is geopend op 01-11-1992 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 29039133. Ook vind je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in je keuzeproces.

Sommige boekhouders willen alle administratie via mail geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

4 X.A. Groep B.V.
  • Dorpsstraat 46, 2841BK, Moordrecht
  • 0182 373024
  • info@fabri.nu
Branche
Boekhouder
KVK
29039133
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-11-1992
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders