error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat 3xAAA of een soortgelijke accountant voor jouw kan doen?

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van accountants in de buurt van Rossum laat je jouw details achter in het formulier.

Meer weten over 3xAAA uit Rossum? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? 3xAAA regelt dit, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele administratie zit je hier goed.

Over deze bedrijfsadministrateur

3xAAA bestaat al sinds 20-11-2008 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 08184341. Tot slot zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

De meeste bedrijven willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

3xAAA
  • Kuiperijstraat 16, 7596LD, Rossum
  • 0541 625581
Branche
Boekhouder
KVK
08184341
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
20-11-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders