3B-administratie Bastiaan is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg kosteloze voorstellen van administratiekantoren in de regio van Dronten.

Lees hier alle details en reviews van 3B-administratie Bastiaan uit Dronten. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? 3B-administratie Bastiaan neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze andere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

3B-administratie Bastiaan bestaat al sinds 01-01-2015 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 62685414. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een bedrijf met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

De meeste bedrijven willen alle administratie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.