error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat 365graden of een vergelijkbare boekhouder voor jouw kan doen?

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Velp.

Meer weten over 365graden uit Velp? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? 365graden neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Over deze accountant

365graden bestaat al sinds 09-06-2005 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 09151958. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een accountant die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Wel we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze partners een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

365graden
Branche
Boekhouder
KVK
09151958
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
09-06-2005
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders