error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

2V&R is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van boekhouders in de omgeving van Limmen.

Meer weten over 2V&R uit Limmen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Kan jij iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? 2V&R kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale boekhouding zit je hier goed.

Meer informatie over accountancykantoor

2V&R bestaat al sinds 01-10-2017 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 69853223. Ook vind je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

We snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen een jaar uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

2V&R
  • Roelat 30, 1906VG, Limmen
Branche
Boekhouder
KVK
69853223
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-10-2017
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders