Meer informatie over wat 2V&R of een andere boekhouder voor je kan doen?

Om passende offertes te bekijken van boekhoud specialisten in de omgeving van Limmen laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over 2V&R uit Limmen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? 2V&R kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze meerdere expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over dit accountancykantoor

2V&R is opgericht in 01-10-2017 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 69853223. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een accountant die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

De meeste accountants willen alle administratie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze partners in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.