2U Advies is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van boekhouders in de regio van Zwolle.

Meer weten over 2U Advies uit Zwolle? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? 2U Advies kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele boekhouding zit je hier goed.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

2U Advies bestaat al sinds 01-06-2012 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 55442277. Tot slot vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Toch bevelen we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuze.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.