error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

2U Advies is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de financi├źn.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van administratie experts in de regio van Zwolle laat jij jouw details achter in het formulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van 2U Advies uit Zwolle. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? 2U Advies kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze verschillende specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze accountant

2U Advies is geopend op 01-06-2012 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 55442277. Daarnaast vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant met het hoogste tarief. Om deze reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

2U Advies
  • Talmaplein 3, 8014AR, Zwolle
  • 038 8530928
Branche
Boekhouder
KVK
55442277
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders