error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat 2maalA of een soortgelijke boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze voorstellen van boekhouders in de regio van Amsterdam.

hier alle details en reviews van 2maalA uit Amsterdam. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? 2maalA kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze verschillende expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over deze accountant

2maalA bestaat al sinds 30-05-2013 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 34235860. Tot slot vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Sommige administratiekantoren willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

2maalA
Branche
Boekhouder
KVK
34235860
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
30-05-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders