Meer informatie over wat 2maalA of een andere administrateur voor jouw zaak kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende voorstellen van bedrijven in de buurt van Amsterdam.

Over dit accountancykantoor

2maalA is opgericht in 30-05-2013 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden onder het KVK-nummer: 34235860. Ook zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte uit te brengen.

Meer weten over 2maalA uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? 2maalA neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale administratie kan je hier terecht.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.