2Line Bedrijfsadministratie en Advies is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om goede offertes in te zien van accountants in de regio van Urmond laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Kosten

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in je beoordeling.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Om een goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze accountants een juiste offerte uitbrengen.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

2Line Bedrijfsadministratie en Advies is geopend op 18-01-2016 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 65092813. Ook zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Meer weten over 2Line Bedrijfsadministratie en Advies uit Urmond? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? 2Line Bedrijfsadministratie en Advies doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale administratie ben je aan het juiste adres.