error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat 2Focus Administratie & Advies of een andere accountant voor je kan doen?

Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van boekhouders in de regio van 's-Gravenhage.

hier alle gegevens en reviews van 2Focus Administratie & Advies uit 's-Gravenhage. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? 2Focus Administratie & Advies doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over deze boekhouder

2Focus Administratie & Advies is opgericht in 01-01-2011 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 51561549. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen een jaar uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

2Focus Administratie & Advies
Branche
Boekhouder
KVK
51561549
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2011
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders