error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

2eyeC is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de financi├źn.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze prijsopgaven van accountants in de regio van Breda.

Lees hier alle gegevens en reviews van 2eyeC uit Breda. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? 2eyeC kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze verschillende expertises zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over deze boekhouder

2eyeC bestaat al sinds 01-01-2008 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 20136002. Ook zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze partners een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er binnen een jaar uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

2eyeC
Branche
Boekhouder
KVK
20136002
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders