error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat 2BLess Administratie, Onderwijs en Begeleiding of een soortgelijke administrateur voor jouw kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de buurt van Buitenpost.

Lees hier alle gegevens en reviews van 2BLess Administratie, Onderwijs en Begeleiding uit Buitenpost. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? 2BLess Administratie, Onderwijs en Begeleiding neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze meerdere specialismes waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

2BLess Administratie, Onderwijs en Begeleiding is opgericht in 03-12-2012 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het KVK-nummer: 56562721. Ook vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Vele bedrijven willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een passende offerte voor te stellen.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

2BLess Administratie, Onderwijs en Begeleiding
  • De Hoefslag 10, 9285RV, Buitenpost
  • 06-25533507
Branche
Boekhouder
KVK
56562721
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
03-12-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders