error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

2B Financial is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de financi├źn.

Om passende offertes te ontvangen van administratie bedrijven in de buurt van Tilburg laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle details en reviews van 2B Financial uit Tilburg. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? 2B Financial neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige administratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer informatie over accountancykantoor

2B Financial is opgericht in 01-03-2012 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 54826802. Tot slot zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor een bedrijf met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere aspecten bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

2B Financial
  • Veenendaalstraat 26, 5036WR, Tilburg
  • 06-14504496
  • www.2bfinancial.nl
  • bdbeer@2bfinancial.nl
Branche
Boekhouder
KVK
54826802
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-2012
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders