2B Finance is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van administratiekantoren in de buurt van Heemskerk.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van 2B Finance uit Heemskerk. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? 2B Finance kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze verschillende expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze accountant

2B Finance is geopend op 01-10-2015 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 64197220. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Wel bevelen we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

De meeste bedrijven willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er binnen 12 maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.